Joo, oli pakko tulla kirjoittamaan lisää, vaikka just äsken julkasin merkinnän. Liitän tähän mukaan tuossa aiemmin puhutussa roolipelissä olevan hahmoesittelyn:

Nimi: Jared Oliver
Ikä: 17 vuotta
Luonne: Jared on spontaani ja laiska persoona, hänen huoneensa on aina sotkussa ja tavarat hukassa. Hän on luovuttajatyyppiä ja jos ei luovuta niin menee sieltä mistä aita on matalin. Jaredilla on sarkastinen huumorintaju ja usein loukkaakin ihmisiä sanomisillaan jotka hän ottaa läppänä. Hän itse loukkaantuu todella helposti ja ollessaan loukkaantunut nuorukainen on jossain nurkassa kädet puuskassa möksmöksinä. Hän on melko onnettomuusaltis ja hän mokailee usein kuten esimerkiksi kaatuilee ja kompastelee. Jared ei ole koskaan ollut mikään suosittu koulussa tai muuallakaan, itseasiassa häntä sorretaan ja mollataan. (mitenkään koulukiusatuksi Jared ei kumminkaan itseään tunne) Hän saattaa myös joskus sortua pieneen lapsellisuuteen. Suoraan sanoen Jared on siis säälittävä mutta ihana luuseri.
Muuta: Jared on allerginen tomaatille ja hän pelkää hämähäkkejä, niitä nähdessään hän kiljuu kuin mikäkin pikkutyttö. Jared ei ole ihastunut keneenkään, eikä sen myötä rakastunutukaan. Jared soittelee mielellään kitaraa ja on tähän mennessä säveltänyt kaksi kappaletta, joista ei ole tosin kertonut kenellekkään. Hänellä ei ole koskaan ollut tyttöystävää ja onkin melko tökerö tyttöjen kanssa.

Kohta pitäs tehdä leader tohon roolipeliin, sillä rope perustuu korvessa järjestettävään leiriin jonne tulee kuusi (kolme tyttöä ja kolme poikaa) nuorta plus kaksi leaderia. Minä teen toisen leadereista, nuur- toisen. Mutta kertokaas että mitä mieltä olette tuosta mun hahmosta, Jaredista? Jared kuuluu henkilökohtaisiin suosikkeihini, "säälittävät mutta ihanat luuserit" ovat aina olleet lähelle sydäntäni. (:

Tässä samalla luen matikankokeeseen (joo, sellanen olis huomenna ja äiti raivostuu jos saan kutosen) Kokeisiin lukeminen ei ole koskaan ollut se mun juttu, teen kaikkea muuta samalla kun pänttään. Nytkin siis mesetän, ideoin sitä leaderhahmoa ja kuuntelen Simple Planin Welcome to my lifeä.Ja kohta pitäs mennä koirankin kanssa lenkille ... itseasiassa taidan mennä nyt koska äiti huutelee että toi meidän hauveli pyörii fleksin ympärillä. MUTTA LENKIN JÄLKEEN TULEN JA KIRJOITAN ITSESTÄNI ESITTELYN, SAATTE TIETÄÄ MINKÄLAISEN TYTÖN ELÄMÄSTÄ LUETTE.

- Jacce